Lelievita

Home  |  Toevoegen aan Favorieten | Sitemap | Links

CD Balans in aura en chakra's

Op verzoek van een groot aantal mensen heb ik een opname te laten maken van 10 basisoefeningen uit de intuitieve ontwikkeling, waarbij je balans brengt in de aura en chakra’s. Het betreft een visualisatie die te ankeren is in 10 vingerpunten. Op de binnenkant van de cover is te lezen wat de 10 vingerpunten inhouden, zodat de CD ook te gebruiken is voor mensen die hier geen cursus in hebben gevolgd.

De visualisatie duurt precies een kwartier.

De CD Balans in aura en chakra's kost € 10,-. Bel even om af te spreken wanneer je hem op komt halen (070-3276697). Wil je hem thuisgestuurd krijgen, laat dan je adres weten en maak € 10,- per CD en  € 2,50 extra voor de verzendkosten (onafhankelijk van het aantal CD’s) over op Triodos bankrekening 254464335 t.n.v. Lelievita te Leidschendam.

 

Reacties

Ik heb inmiddels je cd in alle rust beluisterd. Ik vind het een hele mooie aanwinst. Het is mooi helder van klank. (…) En jouw stem komt ook heel mooi en lief over. (Het was) net of ik een zachte sprankeling, frisse douche over (door) mij heen kreeg. Verfrissende woorden, druppels die op mij neer dwarrelden, terwijl ik mij midden in een groen grasveld vol margrietjes bevond, op een zonnige, warme, lentedag. Daar associeerde ik het mee. Ik vond ook prettig dat het lekker kort is. Lekker om af en toe stil te staan en even opladen door er het even te beluisteren.

Een heerlijke cd! Smaakt naar meer!
Het lijkt me best moeilijk om zoiets op te nemen en ik vind dat je dat heel goed gedaan hebt. Ik vind je stem prettig om naar te luisteren en de achtergrond muziek erg mooi.
Het tempo zou voor mij nog best iets langzamer mogen vooral in het begin om even ‘in te komen’ maar misschien komt dat omdat ik dan nog niet helemaal afgestemd ben. Ik ben blij dat je dit voor ons heb willen doen en ik blijf er zeker naar luisteren. Echt heerlijk!

Dankjewel voor de "Tien vingerpunten-visualisatie". Ik kreeg hem op het juiste moment, de 1e dag van een week vakantie. Ik heb iedere dag gemediteerd en heb er veel energie door gekregen. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren, je stem straalt rust uit en je praat duidelijk. Ik moest gelijk terugdenken aan de cursus, die ik als heel fijn heb ervaren en een veilig gevoel gaf. En deze geleide visualisatie, geeft me dat ook. Een heerlijke innerlijke rust, energie die je door je lichaam voelt stromen. Zijn, in het hier en nu.
Hoop stiekem dat er een 2e cd komt.

 

Terug naar boven

 
 

© Lelievita
Webdesign Vincent van Straalen