Lelievita

Home  |  Toevoegen aan Favorieten | Sitemap | Links

Klik hier voor een grotere afbeelding
Harriet Marseille

Harriet Marseille (1961) heeft in eerste instantie een natuurwetenschappelijk pad gekozen. Via de studie biologie kwam zij bij het Ministerie van VROM terecht als milieubeleidsmedewerker. Zij is getrouwd en werd in die periode ook moeder van 2 kinderen.

Begin jaren ’90 kwam zij op een pad van persoonlijke groei. Zij volgde diverse cursussen/opleidingen, waaronder een beroepsopleiding op het gebied van Intuïtieve Ontwikkeling. Ook leerde ze werken met de Wet van de Aantrekking en deed ervaring op in het transformeren van belemmerende overtuigingen. Vanaf 1999 heeft zij haar eigen bedrijf, Lelievita, waarbinnen zij mensen individueel of in groepsverband begeleidt. In 2001 heeft zij het werk bij VROM opgezegd om zich volledig aan Lelievita te kunnen wijden. Zij verzorgt cursussen/trainingen en individuele begeleiding op het gebied van Persoonlijk Leiderschap. Daarnaast is zij auteur van vele publicaties (columns en een boek).

Haar kracht zit in haar vaardigheid om mensen te inspireren van buiten naar binnen te gaan. Van het drukke hoofd naar de stilte van binnen. Van de omstandigheden buiten zichzelf naar de innerlijke kracht van waaruit eigen verantwoordelijkheid kan worden genomen. Van het bewuste naar het onderbewuste, waar de overtuigingen verborgen liggen die zo bepalend zijn voor de resultaten in ons leven.

Haar motto:
Leef je leven in een Ja voor wat is

 

Terug naar boven

 
 

© Lelievita
Webdesign Vincent van Straalen